VILLKOR

Bokningsregler:

Bokning av kurser och enstaka lektioner är bindande.

Avbokning/ombokning bör ske senast 24 timmar innan. Avbokas lektionen senare förfaller den.

OBS! Tillfälligt undantag i coronatider: Av-/ombokning ska ske senast 3 timmar före.

Ångerrätt: Du har 14 dagars ångerrätt. Du har själv ansvar att kontakta mig för tidsbokning av köpt lektion eller kurs. Skulle du ångra ditt köp har du 14 dagar på dig att kontakta mig för återbetalning. Observera att detta endast gäller om du inte har påbörjat en kurs än. Om du löser in en köpt kurs genom att påbörja den och sedan inte vill fortsätta, så förfaller resterande lektioner.

Giltighetstider:

Köpt kurs på 5 lektionstillfällen är giltig i 6 månader. Som elev har du möjlighet att boka lektionerna när du önskar under denna period, därefter förfaller ej utnyttjade lektioner.

Köpt kurs på 10 lektionstillfällen är giltig i 12 månader. Som elev har du möjlighet att boka lektionerna när du önskar under denna period, därefter förfaller ej utnyttjade lektioner.

Köpt terminskurs (13 ggr) är giltig i 18 månader. För denna kurs planeras alla lektioner in från start i samråd med mig. Som elev har du möjlighet att boka lektionerna när du önskar under denna period, därefter förfaller ej utnyttjade lektioner.

Dina kunduppgifter:

Jag samlar dina kunduppgifter (namn, postadress) endast för fakturering. Fakturorna sparas till bokföringen.

Din emailadress sparas för vidare korrespondens och ev erbjudanden och nyheter kopplade till mitt företag. Om du vill avstå detta, vänligen meddela mig.

Har du några frågor?

Kontakta mig: hej@mariapontinen, mobil 072-227 49 93.